RAVE PARTYT ALLUN LUOLASSA


Tama on aarimmaisen klassinen teksti Byterapersien piirissa. Se kirjoitettiin taysin selvinpain ilman huumaavia aineita, vain reilun Bytehengen ja Korkeajannitysten innoittamana. Lokaatiohan oli Allun aka Albertin purkki, missa otettiin purkista tuoreet kalat ja kiusattiin kayttajia ja sitten innostuttiinkin kirjoittamaan reippaan vilkasta tarinaa. Tulos ohessa.

Teksti kirjoitettiin siten, etta kukin henkil” kirjoitti aina KAKSI rivia a 80 merkkia, minka jalkeen henkil” vaihtui satunnaisen valinnan, luonnonvalinnan, suuremman muskelin valinnan tai parhaimman inspiraation valinnan voimalla. Rivien vaihtuminen ei ole nyt selkea HTML-formaatin takia. Teen varmaan joku paiva kivan linebreakkeja vilisevan version.


Date : Fri Feb 05 20:38:12 1993
To : ALL
From : ALBERT
Status: Public Message
Subject: ravepartyallunhimassapurkilla

Eccolo piccolo, rave party Allun luolassa! Tekkkkkkkkkkkkkkknooooooo!!!!!!! Ölökkömökkälä bahbahbahbabhabhbahbhbhabbbbbaaaaaa!! Nötzt rulez!! Tauno! Minun rivi arghhhhhhhhhhhh!!! RAVE PARTY in (B) kiuruvesi kylä HQ Vain Protoni puuttuu!! Mf2DD1MbDBTbahbahG-ManAlllluuuuuhhhhh!!! Nomikäsiinäoikeinmaksaa??? Rico Kolera meni (B) partyille mutta sitten... Largosta loppui löppönen ja Prooot joutui teille tietämättömille... No jo on kumma! Nyt mentiin sitten Shellille tankkaan ja kepua... No ei oototta! Shellistä löytyi vaaan dieseliä ja pilsua!! ARG!!! Urgh. Kokemuksestamme järkyttyneinä suuntasimmekin kohti hoitoa... Matkalla hoitoon Largomme eteen loikkasi banaanipuusta suuri karvainen Grendel. Noukimme hänet kyytiin ja tarjosimme banaaneja.

Grand Master G tietysti hyväksyi lahjamme, mutta han ei tiennyt etta banaanit olivat vaarallisia , anaalisesti nautittuna. Viiden minuutin matkanteon jälkeen G:n vatsasta alkoi kuulua murisevaa äänta; "Satanas, ananas!! Salvacos kuleros bananas! Eccolo piccolo! Pukeeeee!" Largomme täyttyi pukesta ja matkamme keskeytyi jälleen kerran. Pääsimme matkaan 27:n vatsahuuhtelun ja 38 litran puketuksen jälkeen. Matkalla vaihdoimme Largomme Kublaan, joka liikkuu renkaillaan kuin kelkka ja katollaan kuin pulkka (tämä oli maksettu mainos).

Emme kuitenkaan voineet uskoa silmiämme kun saavuimme risteykseen. Katsoimme huolellisesti joka suuntaan, mutta loppujen lopuksi kun lähdimme liikkeelle, 18 tonnin rekka tippui taivaalta niskaamme. "Hablos Publos!!" huusimme kaikki kahteen ääneen!! Mitä mammonaa tämä oikein tarkoittaa?? Alkavatko suuret muinaiset jumalat vaikuttaa matkamme jatkumiseen?!?! Pah, rojun seasta kömpi hullu-TOBi, rekan kuljettaja. Perkele kun hyppy meni pitkäx... Örpz. Slaattana. Oon kyllä ollu pahemmassakin kyydissä, esmes siiloin vuonna -48 tuolla Karjalan kannaksella, jossa miestä kaatu enemmän kuin puita ja tankkeja posahti enemmän ku Kuwaitissa! Siella sitä sai kyytiä!! Huorrrraaahhh!!! Horo piru, toro kun toi rekka posahti! raf, skoudet, fuck, cut the lines..... whats now.. bust? NAH..

päähäni osui mainoskyltti: jonka sisältöä en tosin muista but anyways, heittelimme skoudeja vuoden -90 jalluilla, joita sitten skoudet jäivät extaasissa examinoimaan.. Taitaa olla kytillä reva mielessä ja hommat pielessä!! Noh, selvittyämme skoudeista, jotka liikkuvat aina kolmen ryhmissä, jatkoimme matkaammme taaksepäin. Vastaan tuli onneksi kanttarellitatti, vanja tuttavamme. Kanttarellitatti tunsi TOBin mutta mikä, kuului ojasta. Siellä oli älytönpää-Tikkis und Herra Seksipeto. The Tikkis oli juuri äsken polttanut sormensa tinatessaan Deadbeatin 64:seen 32mb:n FAST-Rammia, (tässä välissä tosin grendel masturboi sprite mukin kanssa, josta nyt ei kannata ottaa vaikutteita). Fastrammi oli tosi nopaa, joten siitäpäs sitten KOTALIN kone vasta otti nokkiinsa, sekun oli vain vammainen megan rutkupaska... RAVE!!!

Herra Sexipeto oli juuri löytänyt elämänsä suuren rakkauden, C= 128D, +13 5.25" levaria, 600mb SCSI-II kasettiaseman, ja TURBO-SCRUUWI JOY- poliisin joka vahtii hänen laillisuuttaan. No, hullu-TOBi vasta nyt alkoikin jauhaa paskaa hänen erinomaisista ajajantaidoistaan... Ajajantaidot tosin oli hankittu kirjekurssin kautta. Väisteltyämme asteroideja pohjolankadulla, saavuimme (B):n HQ:seen, K:Veden BIRRAAN josta löysimme selkänsä venäyttäneen Professori Boltsin jolla oli vektoriboltseista koostuva sädekehä päänsä ympärillä. No mikä maksaa, kysyimme, mutta samalla kimppuumme hyökkäsi karmea läjä lamerita, jotka alkovat työntamaan XCOPY 3.0 lamea autossamme sijaitsevaan CRAY III:n diodiaukkoihin kiinni ja alkoi limauttaa smegmanösväänsä Deadmeattiin joka huusi että perkeleen Enrico from Kosta-riiikkkaat, näpit irti!, johon lamerit kajauttivat karmean mottonsa: "Kakokako, tuliko verta!!" pah, raiskattuamme 3 noista leimeista, jatkoimme matkaa, kohti BIRRRAN vessaa jossa salainen Agentti PROTO(N)-TYYPPI wenasi palli- naama Allua. Allu oli aivan häsässä Seksipedon yllätettyä hänet takaa. Kuultuaan rakastettunsa seikkailuista Proottori yrmistyi ja läimäsi pallinsa tiskiin ja alkoi rakastella saippua-automaattia.

Äkkiä seinä hajosi, VOLVOSAABBIrekka räjähti sen läpi TOBi ratissa! Allu rukoili rakastettuaan antamaan anteeksi ja olemaan taas REILU. Proton yritti pysyä kovana (joka puolelta), mutta Allun vaikerrus tiputti protonin banaanilaatikon paalta jolla han seisoi, päänsä hän löysi Kotalin anaalista. Kaikki kiipesivät rekkaan ja ABC-kortin omaavat saivan kunniatehtävän työntää rekkaa eteenpäin. Joku jo otti ja karkasi kaupungille naisiva iskemään ja repimään some bisseä. Yllättäen, niskaamme hyppäsi iloinen lähetyssaarnaaja, joka alkoi ihastuksissaan rynniä rekan pakoputken kimppuun, repien ja raastaen ...

Samassa siveyspoliisi J0nni hyökkäsi skenaarioon ja alkoi kopeloida kaikkia paikallaolijoita. AJatuksen vapaasti leijuessa Jönni istui kaikkien päälle, kolmesti, ja alkoi raiskaamaan Allua. Inflaation iskettyä paikallaolijoiden ulkoiseen olemukseen, J0nni sai multi-dimensionaalisen orgasmin ja sotki innoissaaan kaikki paikat. Allu parkaa pakotti joka paikasta, ja oli kaiken lisäksi aivan limainen. Siitäkös mustasukkainen Protoni kimmastui, kun hän oli saanut päänsä pois KotALin anaalista. Vihan punan noustessa poskille Proton nousi, molemmat, hööki Jönniin ja muutti Jönnin SCSI-0:ksi ja itsen J0nnin "moralitysquad"-Poliisi-largon, muutti hän laulavaksi TEKNO- KOMUKSI, joka itse tekemällään tahnanuijalla huitaisi Deadbeattia mutta isku meni ohi. Silloin kuului HUORRRRRRRRRRRRRRRRRRAHHH!!! Ja huorahan sieltä tuli, Allu repi vaatteensa ja ilmaisi tod. näköisen j0nnin (protonin käsittelyn jäkeen,ei voinut varmaksi sanoa) Samalla hetkellä Lada teleporttautui paikalle ja moottorina toiminut Lätti pyysi saada huilata hetken. Porrrrtttoohh, huusi hullu-TOBi, sinä huiluhommelikökkö, joka meidän pilsnerihubaa ärsytät, mokomaki häpä naama, nappiperse, huoranenäinen, perseennuolija.

Huuteluista kimmastuneena TOBbana pakkasi palikkansa ja skittansa ja jalkavaimonsa, taskumattinsa, rekkansa ja muutti Etelä-helvettiin. Siellä hän ryhtyi Saatanan jalkavaimoksi mutta se onkin jo toinen tapaus. Olimme enaa noin 3:n kilometrin päässä kohteestamme, jolloin muslimien pyhiinvaellusmatkaseurue tallusteli tyhjästä eteemmme. Ei se ollutkaan pyhiinvaellusseurue, vaan TOBin haaremi etsimässä NUKEA, huumetta, huumetta, he huusivat, loitsivat pyhiä loitsujaan jolloin KotAL:in anaali levisi 3 metriseksi aukoksi, joka aiheutti valtavia väristysaaltoja kaikille 200 kilometrin säteellä oleville. Tämä aiheuttikin valtaisia kansanvaelluksia ja massahysteriaa, josta kehittyi tulitaistelu väijytehtaassa animaatioineen ja snobeineen. Sen pituinen se.

05.02.1993, Deadbeat/Grendel/Allu/KOTAL (B) KVSI HQ.

A>gain D>elete F>ile R>eply Q>uit =Next ( 185+193 )?